11.02.2014 Üyelerimizle Yapılan Toplantı Notları

SU İLE İLGİLİ KONULAR
– Yönetim Kurulumuz tarafından ASKİ suyu ile ilgili genel bir bilgilendirme yapıldı.
– ASKİ su hattının otoban köprüsü geçişi için önceden yapılmış bir altyapı olup olmadığı sorulmuş olup, bir üyemizin bu konu hakkında bilgisi olduğu ve araştırılacağı söylenildi.
– Yönetim Kurulumuz tarafından yüzey suyunu toplayacak bir Keson kuyusu için çalışmaların yapıldığı belirtildi. Ayrıca, genel kurula kadar su konusu ile ilgili farklı bazı senaryolar üretileceği dile getirildi.

SİTEMİZİN GÜZELLEŞTİRİLMESİ
– Sitemizin bütünlüğüne aykırı yapılaşmalarla ilgili olarak genel kurulda bir komisyon kurulması önerildi.
– Barış Güvenlik ile Haziran ayının sonunda sulh yolu ile sözleşmemizin sona ereceği ayrıca, sözleşme bitiminde güvenlik personeli ile bir ibraname hazırlanması gerektiği dile getirildi.
– Site aydınlatma ışıklarının düzenli yanması ve kontrol edilmesi konusunda güvenlik personelinin uyarılması gerektiği dile getirildi.
– Haftanın belirli günleri İncek bölgesine ring seferi konulabileceği fakat bunun hukuki prosedürleri konusunda detaylı bir bilgi alınması gerektiği söylenildi. Ayrıca bir üyemizin C plakalı servis araçlar konusunda bilgi alıp onlar tarafından servis hizmeti aldığımız takdirde ücret ve servis saatleri konusunda daha net bir karar alınacağı konuşuldu.
– Çöplerimizi koyduğumuz konteynerlerin genel sağlık açısından kapalı tutulması konusunda üyelerimize çağrı yapılmıştır.
– Başıboş köpekler sorununun artık ciddi bir hale geldiğini dile getiren üyeler, bu konuda sitenin düzenini ve huzurunu bozan üyelere karşı yönetimin hukuki yollara başvurmasını talep etmişlerdir.
– Otobüs ve dolmuş seferleri için Tulumtaş Köyü muhtarı ile koordineli bir şekilde çalışılarak diğer sitelerden ve çevre yerleşim yerlerinden de sefer sayılarının arttırılmasıyla ile ilgili dilekçe toplanılması kararı alınmıştır.

YÖNETİM VE İDARİ İŞLER
– Olağan Genel Kurulun Nisan ayının sonlarında yapılacağı belirtildi.
– Site yönetim planının değişmesi gerektiği konuşulmuş olup, bazı üyelerin planın değişmesi için toplam üye sayısının 4/5’inin onay vermesi gerektiği ve bunun çok zor olacağı dile getirilmiştir. Konunun hukuki açıdan daha detaylı incelenmesine karar verildi.
– Profesyonel özel yönetimin bize yaklaşık maliyetinin 100.000 TL civarında olacağı sadece bilgi amaçlı olarak dile getirildi.

HUKUKİ KONULAR
– Hukuki konular hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı.


Tarih: 12 Şubat 2014